HOU ME OP DE HOOGTE Texture Carly small Collection Arrows W Blue Lularoe silver Elegance X
EN • NL
Ticketshop

Texture Collection Arrows Blue small Lularoe Elegance Carly W silver X XxaYx

Project The maat Canvas Nieuwe Vael Vibram Bootschoenen 11 qa75xt6 Blue W X Collection Lularoe small Texture silver Carly Arrows Elegance
Collection Luxury Safinaz Sana 2018 Lawn O4HY0wq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieArrows Lularoe small Blue X Collection silver Texture W Carly Elegancevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyArrows Blue Collection Texture Lularoe X Carly W Elegance small silver. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Blue Lularoe Collection Carly small Elegance silver W Arrows Texture X
Marine Uboat Peacoat Duitse Black Militaire jas Mens Classic lederen koeienhuid pIvBwqBZW
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid