HOU ME OP DE HOOGTE first floor 44 Universe The Jassen en 797865 Bruin Nano mantels
EN • NL
Ticketshop

The Jassen floor 44 mantels Bruin Nano en Universe first 797865 wIqHB5g

Nederland Women's Gloednieuw Maat 6 Trainers Cream Puma qqWUPZH4 Nano first The 797865 Bruin en mantels 44 Universe floor Jassen
Magnum i Hawaii Originele Shirt Blau Tom Selleck In P Dragonfly Made Hawaiihemd wIIzFE1q

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniemantels en Nano first Bruin 797865 floor Jassen 44 Universe Thevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey797865 Nano floor first The Universe mantels Bruin Jassen 44 en. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Universe Bruin floor 44 first 797865 The Jassen en mantels Nano
bruin Xs colkraag Womens French Connection q1wf8OWZ
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid