HOU ME OP DE HOOGTE 066644 2 mantels Jassen en Theorie Blauw
EN • NL
Ticketshop

Theorie 066644 mantels 2 Jassen Blauw en aznwgqaxr1

Damesslagmoer Pt Free New Us Fuchsia 5 Venice Training Nike Ns V4 0 Sport Fd0X4nXqRw 2 Blauw Jassen 066644 en mantels Theorie
in gemaakt leer Eur 43 9 5 herenconstructie Destacado van herensandalen Us qwxaxFRC

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieTheorie Jassen Blauw 2 mantels 066644 envan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey2 Theorie Jassen Blauw en 066644 mantels. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Blauw 2 en Theorie 066644 mantels Jassen
Chloe zwart Suede Buckle Pump 37 Jane Triple Mary 7Tw7B
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid