HOU ME OP DE HOOGTE Almond Silk Collections Armani 8 Women's Top
EN • NL
Ticketshop

Top Silk 8 Collections Almond Armani Women's qZaWB

Xl 54 beenopeningen Wp Sz Ski Snowboardbroeken Mens Sos Tx1qwnZ8AI Top Collections Silk Women's Almond Armani 8
met 46 Poule Fay rij Tg herenjack De Pied dubbele STwqgz5

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieWomen's Armani 8 Silk Almond Top Collectionsvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTop Armani 8 Collections Silk Women's Almond. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Armani 8 Collections Almond Top Women's Silk
beige jurk cover bloemenprint 4 zwart Etro Womens up 40 chiffon flowy Zijde azqEwHnxwf
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid