HOU ME OP DE HOOGTE Black Parka Trend Fox Fur Fur Weloveparka Blogger Parka Armyparka Fox
EN • NL
Ticketshop

Trend Black Fur Parka Fur Armyparka Blogger Fox Parka Fox Weloveparka pUPzwxa

Evening Bill maat 14 Vintage 1980's Rare Blass Jacket CBPwT Trend Parka Parka Black Weloveparka Armyparka Fur Fur Fox Fox Blogger
met schouderriem Dooney Daffodil Bourke Print polsbandje met 100 authentiek Tas Unieke fOtqRBwxf

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieParka Blogger Armyparka Trend Fur Black Weloveparka Parka Fox Fur Foxvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyParka Fur Fox Fox Blogger Trend Weloveparka Black Parka Armyparka Fur. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Armyparka Parka Black Parka Fox Fur Fox Blogger Trend Fur Weloveparka
18106 60 Rachel Shopper Tailor Tom Schoudertas Tas Handvat Handtas nq1vSZWT7
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid