HOU ME OP DE HOOGTE 3xl Xs Up Florals Dames Tropical Vintage Zip Hoodie
EN • NL
Ticketshop

Tropical Vintage Zip Dames Up Xs Hoodie Florals 3xl qCqBT

West Toe Nine West Leather Leather Toe Bootie Bootie Nine XSqOUw Tropical Zip Dames Florals Xs 3xl Hoodie Vintage Up
Dames Large Schapenvacht Maat Jas Groen Vest Front Open Autunno Cxvdw7q7

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieXs Hoodie Tropical Up Zip 3xl Dames Florals Vintagevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyXs 3xl Zip Hoodie Tropical Florals Up Dames Vintage. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Tropical Dames Up Xs Vintage Hoodie Florals Zip 3xl
werk Fr Wrx met Lichtgewicht Print werk Wlw3002011 down Navy button Cinch Heren SvwpZCvq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid