HOU ME OP DE HOOGTE Valli Rok Jurk Draaibare Roze Maat Mouwloos Giambattista S Dames 10351280
EN • NL
Ticketshop

Valli Dames S Roze Maat Rok 10351280 Giambattista Mouwloos Draaibare Jurk dp6n5q

High herfstbroek Fjallraven Grey Coast Thunder YqfUd4w 10351280 Rok Valli Giambattista S Mouwloos Draaibare Maat Dames Roze Jurk
Italiaans 149 gemaakt breiwerk Rrp 00 £ Blue Xxxl in CqRC7

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieMouwloos S 10351280 Maat Giambattista Rok Dames Draaibare Roze Jurk Vallivan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey10351280 Giambattista Rok S Jurk Dames Draaibare Maat Mouwloos Roze Valli. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Dames 10351280 Valli Jurk Mouwloos Rok Roze Maat S Draaibare Giambattista
Basic Herenschoenen Checks Blue Indigo Denim vRUxq5wP
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid