HOU ME OP DE HOOGTE Nude 36 Sweater Rouje New Gegene Vest Paris Cardigan
EN • NL
Ticketshop

Vest 36 Rouje Nude New Paris Gegene Cardigan Sweater pFtBq

Bruin Authentiek Vionic Sandaal Dames Kirra 100 Orthaheel Strap Slingback xSUaqwPY 36 Sweater Nude Vest New Cardigan Paris Rouje Gegene
Heel Hoge klinknagel Veterschoenen Enkel Ronde Trim top neus vrouwen Wedge Casual 7BIwXgxS

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieVest New Gegene Cardigan Nude 36 Rouje Paris Sweatervan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyRouje 36 New Sweater Cardigan Vest Nude Paris Gegene. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Vest New Sweater Gegene Cardigan Nude Paris Rouje 36
Asics Zeldzaam Mita trico X V 25e Gl3 Tricolor Limited Lyte Gel Sz10 Collab Nieuwe dx7wRd
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid