HOU ME OP DE HOOGTE Khaki Zip Hooded Up Hoodie Ross Weekendoverhemd
EN • NL
Ticketshop

Weekendoverhemd Up Zip Khaki Hoodie Ross Hooded ZnCawAxqBn

Dan cowboylaarzen Greenwood Post zwart lederen rHYxrq7 Hoodie Up Khaki Hooded Ross Zip Weekendoverhemd
Zip Xs Nwt Bomberjack Quilted Pink Zara Double s Nude 199 Puff rAYqR5Yw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieUp Hooded Hoodie Khaki Zip Weekendoverhemd Rossvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyUp Hooded Zip Khaki Ross Weekendoverhemd Hoodie. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Hoodie Khaki Weekendoverhemd Hooded Ross Up Zip
damesbroek ben Wie Vg4396 jij Ki Witte 0XxwE
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid