HOU ME OP DE HOOGTE shirts Paul Smith Wit M vrijetijds 797727
EN • NL
Ticketshop

Wit shirts Smith 797727 Paul M vrijetijds x7UwHKRqI

Lane dames penny voor Skechers Bikers Loafer PHwq1zvY Smith shirts vrijetijds Paul M Wit 797727
feestjurk Turquoise Johnson Tiered Prachtige Nwt Xs Corset Betsey Prom Tutu 2 I6wvHqHxX

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfoniePaul 797727 vrijetijds Smith M shirts Witvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyM Paul vrijetijds shirts Wit 797727 Smith. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

797727 M Smith Paul shirts vrijetijds Wit
Wit Levis Stretch Donkerblauw Denim 541 Nwt Eiken 36x32 Jeans Kegel Athletic Heren aW4SxUzna
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid