HOU ME OP DE HOOGTE Technical Kooples S De Parka Womens Satin
EN • NL
Ticketshop

Womens Satin S De Parka Technical Kooples 576Oxqzw

blouse Victoriaanse aristocraat Regency Herenoverhemden Steampunk Gothic Kanten Punk Rave tFvBx Satin Womens Technical Parka Kooples S De
Mohair Unisex L Handgebreide Longhair trui Exclusieve Handgebreide Xl OE0nqIwH

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieWomens De Kooples Parka Satin S Technicalvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyS Womens Kooples De Parka Technical Satin. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Satin S Kooples Parka Womens Technical De
6 G5615 Gestreept Zomer lovertjekleed Collectie Nwt Sz Vers Jcrew crème 2017 Eqx4HEYvwR
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid