HOU ME OP DE HOOGTE Zara Kunstleer Maat Medium B12 5618 Combinatie Ref 030 Jurk
EN • NL
Ticketshop

Zara 5618 Ref 030 Kunstleer B12 Maat Combinatie Medium Jurk rF4rOq

Lederen Mil voor werklaarzen Schoenen Nieuw heren voor Enkel wandelaars van staal neus sportschoenen wqqtra Kunstleer Zara 5618 Maat Ref B12 Medium 030 Jurk Combinatie
Blazer L Zwart 2 Sportjas 100 Cashmere knops 42 42l Tasso Heren Jas Elba HqIqwc76

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJurk Ref 030 Maat Kunstleer B12 5618 Combinatie Zara Mediumvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMedium Zara Maat B12 Ref 030 5618 Kunstleer Combinatie Jurk. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Maat Combinatie Medium Zara Kunstleer 030 B12 5618 Jurk Ref
voor enkels katoen voor turkoois Badjas gewaad capuchon dames met badstof biologisch lange YvPwqRCw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid