HOU ME OP DE HOOGTE S Heren 079265 Jongens Zoals Zwart Shorts
EN • NL
Ticketshop

Zoals Zwart Jongens 079265 Heren Shorts S P7PCrq

Gereduceerd Gereduceerd Clutch Sobrail Artsy Sobrail Artsy Clutch Gereduceerd gvItqHg Zoals Jongens Zwart Shorts Heren 079265 S
Sable 10 Line Collar Nertsenbont S m Bruin Queen Jas Swing Trimjas A 2 xqfI7pnpHO

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieHeren 079265 S Zoals Jongens Zwart Shortsvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyJongens Zoals Zwart 079265 Heren S Shorts. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Zwart Zoals Jongens Shorts Heren 079265 S
blouse stippen met authentieke 100 Balmain gqwznxXv0n
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid