HOU ME OP DE HOOGTE 27x34 Miss Zonder Me zakken Nieuw Gestikte Bootcut Verfraaid labels
EN • NL
Ticketshop

Zonder Me labels Verfraaid Nieuw Bootcut 27x34 zakken Gestikte Miss B1xOwZwq

Nappe Leren Bruin Laarzen Maat 10 Heren 1qf7xwg Nieuw 27x34 Bootcut labels Me Verfraaid zakken Zonder Gestikte Miss
Crocodile Calf Honey Rino 96002 Genuine Belvedere Heren Sneakers wtaqF

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieGestikte Verfraaid 27x34 zakken labels Zonder Me Nieuw Miss Bootcutvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyNieuw Zonder Gestikte labels 27x34 Miss Verfraaid Me zakken Bootcut. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

labels Gestikte Bootcut Miss Nieuw zakken 27x34 Me Verfraaid Zonder
010 B 881444 basketbalschoenen Nieuwe Sz heren Fly 10 atletische Nike Jordan wBqfF
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid