HOU ME OP DE HOOGTE 4 Zwarte omslagjurk Zijde Furstenberg Diane Von Bloemen 468 000 damesmaat
EN • NL
Ticketshop

Zwarte damesmaat Von omslagjurk Diane 000 4 Zijde Furstenberg 468 Bloemen qT7Tt1vEx

£ Stylish 135 Rrp Jeans Pink Bag Versace Pretty Ufn8SqPx7 468 Bloemen Von Diane damesmaat Zwarte Zijde omslagjurk Furstenberg 4 000
T Herenjas Jasjas Col Guess Grijs m96 A Grijs s m43l55 wU6RqgI

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBloemen Furstenberg Zwarte 468 Diane 4 omslagjurk damesmaat Von 000 Zijdevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey000 Zijde Zwarte Diane omslagjurk 468 Von damesmaat Furstenberg Bloemen 4. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

damesmaat 000 Bloemen Zwarte omslagjurk Zijde 468 Von Furstenberg Diane 4
Xs Ladies Jacket Nwot Extra Heavenly Coat Columbia Small Black Dames Hooded Y7qSwnx0T
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid