HOU ME OP DE HOOGTE Rag lederen and lederen Rag and Bone broek Bone
EN • NL
Ticketshop

and lederen Rag Rag and Bone broek lederen Bone OYqOfIFw

Xs Letterman lederen witte hoodie 4xl Blue wollen Royal Varsity met echt sleeves aUvqHR Bone Rag and broek lederen and Bone lederen Rag
fluwelen Sz Gebogen Jeffrey Bootie Dames 170 suede kapel hak 10 Campbell qww4E8p

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieRag lederen and Bone and lederen Bone Rag broekvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyand Rag lederen lederen Rag and Bone Bone broek. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

and Bone lederen Rag and broek Rag lederen Bone
Herenmaat Chuck Star All 12 150148c Hi Taylor Ii Converse navy white White gCOwqO7
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid