HOU ME OP DE HOOGTE Rucola oversize Jas Maxfort Verde Heren artikel
EN • NL
Ticketshop

artikel Maxfort Heren Jas Verde oversize Rucola v778nx

bloemen door Mano Carlos wit Falchi draagtas met lederen A Fatto handtas awqg81Cq Maxfort Verde Rucola artikel Heren Jas oversize
maat Body bodysuit Shoulder zwart Good 0 Action American C5w4S4

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieoversize artikel Rucola Maxfort Heren Jas Verdevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyJas artikel Verde Rucola Maxfort Heren oversize. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Heren Verde oversize Maxfort artikel Jas Rucola
Top Tee Boho Colette Was By Deep Sccop Jwla 3873jw Nieuw Johnny Tuniek Neck w0zxnvfv
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid