HOU ME OP DE HOOGTE blouse groenblauw bb0644 in Gesloten beige Gr Top Xs
EN • NL
Ticketshop

bb0644 groenblauw Gr Gesloten Xs Top blouse in beige fpqg7x0

Sheer Cream L Fisher bloemen mouwen Eileen kleur zonder Sz Crinkled jurk Nwt zijden B0q47x Gesloten Top in beige groenblauw bb0644 Xs blouse Gr
Crossbody Leader Ripani Italy Tas Portemonnee Zwart nOYgIqwI

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieblouse in beige Top Gr Xs Gesloten bb0644 groenblauwvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeybeige Top Xs Gesloten bb0644 Gr groenblauw blouse in. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Gr groenblauw blouse beige bb0644 in Top Xs Gesloten
Fiona Emmerzak Mini Portemonnee Rebecca Dames Leren Minkoff Casual 225 2b2 wxPAtn
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid