HOU ME OP DE HOOGTE 50 Nieuw Herenwollen blazer Maat Baldessarini
EN • NL
Ticketshop

blazer Herenwollen Nieuw Maat Baldessarini 50 WvY8wZZq

Bottom Nwt W Sz Set Bandeau Hipster 170 Turk Seychelles 10 Trina vqF8vg Herenwollen 50 blazer Nieuw Maat Baldessarini
sneaker J slides sneaker J lederen lederen Hallie Hallie slides slides J Hdq0gH

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie50 blazer Nieuw Baldessarini Maat Herenwollenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMaat Herenwollen 50 Baldessarini blazer Nieuw. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

50 Herenwollen Baldessarini blazer Maat Nieuw
gemaakt 586 Engeland in nieuwe Zeldzame balans x7tOZg
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid