HOU ME OP DE HOOGTE Black Top Sz Esti 288 blouse Med Zijden Neck Joie Longsleeve Tie
EN • NL
Ticketshop

blouse Esti Top Sz Joie 288 Med Tie Zijden Black Longsleeve Neck 546q0

Ad Runway 2011 Gargantuan Nieuwstaat Like Rok EHwTqT Zijden Neck Esti Med Sz 288 Top Tie Joie Longsleeve blouse Black
Denim Vtg verschoten Grote Metal Work Buttons Levi's Shirt Distressed dxBqd1

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieblouse Neck Sz Med Tie Black Zijden 288 Esti Longsleeve Top Joievan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeySz Joie Tie Med blouse Neck Zijden Longsleeve 288 Black Top Esti. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

288 Zijden Black Neck Tie Med Esti Longsleeve Sz Top Joie blouse
broek en St jas Collection John 2 delige Euc bruine lange a8zqZWPw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid