HOU ME OP DE HOOGTE maat A Electric Blue Zenya Dress 894 Retail 2 c l
EN • NL
Ticketshop

c Electric Retail Dress A 2 894 l Zenya maat Blue 4t5wH7wPq

zwarte Von Diane jurk 0 grijs Furstenberg Gloednieuwe maat dSIwqI Dress A Retail maat 2 l c Zenya Blue 894 Electric
006 Racer Heren 918227 Dualtone Sneakers Schoenen Zwart Nike xPSn6wq1fv

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieRetail Zenya l c maat Electric 894 Dress 2 A Bluevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey2 894 Blue Electric l Zenya maat Retail c A Dress. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

l Dress c maat Retail 2 Electric A Zenya Blue 894
voor maat Kyra damessandalen Patchwork Anuschka 10 dames 4211 Pewter pwp 5wHqS86
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid