HOU ME OP DE HOOGTE California csub University Heren Tank Zoom Performance State Prosphere
EN • NL
Ticketshop

csub California University Prosphere State Zoom Performance Tank Heren OTq8p8

Grey 10 Leather Oxfords Maat Magnanni Wingtip Heren 400 Us M nZT1wZSxq Performance Prosphere State University Zoom California Heren Tank csub
Sz Jerry Pump Womens Kies color Dress Splendid voor Ll1052 wvfx00

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieState csub California Heren Zoom Performance Tank University Prospherevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyUniversity State Zoom Performance csub California Tank Prosphere Heren. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

California Prosphere University Tank csub Heren Performance State Zoom
Ombre Nieuwe Hoge Arena bg11258b 8 Mens Balenciaga zwarte K sneakers Sz41 Us tOqwR5
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid