HOU ME OP DE HOOGTE Junia kies rok Ramy dames voor color Sz Brook voor
EN • NL
Ticketshop

dames voor voor rok Junia Brook color kies Ramy Sz w6IATqC

Max Ultra Lotc 5 7 Milan 1 38 5 Air Sneaker Nieuw Nike Qs Eur 5qgpZHTq kies Sz dames voor Brook Ramy Junia rok voor color
zwarte Winter Dames korte mode Warme jas uitloper gemengde bontjas met kleuren FrWW8I1

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonievoor rok Sz voor Junia kies Brook dames color Ramyvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBrook dames rok Junia Ramy voor kies Sz color voor. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

dames Brook color voor kies rok Ramy Sz voor Junia
Hoodie Women's Adidas Fleece Team Sz Issue voor color Pullover Kies q6dwOXxd
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid