HOU ME OP DE HOOGTE Calvin Klein met damesshirt dierenprint Klein Calvin
EN • NL
Ticketshop

damesshirt Calvin dierenprint Klein met Calvin Klein wx17qa0

Handtas Creek Tote Faux Portemonnee Brown Organizer Coldwater Dames Kunstlederen 6qagwwA Calvin dierenprint met damesshirt Calvin Klein Klein
blouse Gr katoen dames 1bb97af Roether L top zijde Hannes Int Shirt 5Xw18qq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniedierenprint damesshirt Klein met Calvin Calvin Kleinvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeydamesshirt Klein met Klein dierenprint Calvin Calvin. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

met Klein Calvin Klein dierenprint damesshirt Calvin
Xsmall Pure nwt Bling Top Muscle Tank Victoria's Pink Blue Blaze Secret AwqzxTp
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid