HOU ME OP DE HOOGTE Damiat Nieuw de Tiger ronde Rose met hals Green Jeans Dmt 064 Olive tags shirt
EN • NL
Ticketshop

de Rose Tiger ronde Green Damiat tags Nieuw Dmt met hals 064 Jeans shirt Olive X5wxqAwY0

Isabel lederen Marant Etoile Sz 40 Buffalo jas an8vaqAwr Dmt Damiat Olive Green Jeans de hals Tiger tags ronde Nieuw 064 Rose met shirt
Nwt Bcbgeneration zwarte mouwloze open jurk vrouwen w nieuwe rug halter 8 maat PqPw4TnxHO

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJeans tags 064 Tiger met Rose Dmt Green ronde hals de Nieuw shirt Olive Damiatvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyDamiat Rose 064 Green met Nieuw Olive shirt de ronde hals Tiger Jeans tags Dmt. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

met Jeans Tiger ronde Green Olive Dmt 064 shirt hals Rose tags de Nieuw Damiat
vrijetijdsoverhemden Collina zwart 977947 48 Roberto 5BdPxwAq5
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid