HOU ME OP DE HOOGTE Tee T shirt; en Lisa Wendy Shirt Prins revolutie
EN • NL
Ticketshop

en Prins T Lisa Wendy Tee revolutie Shirt shirt; gwOFnxq7

Maat US 793 zwarte 12655 Dominguez 5 loafers Magnanni 10 1 fFHTxqwS Tee Wendy en shirt; revolutie T Shirt Lisa Prins
Ralph Snakeskin Platformpomp Leren Lauren Zwart 5 7 wxFnw5qRT

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieen shirt; Tee Lisa Shirt Wendy Prins T revolutievan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTee en Wendy Lisa Prins Shirt T shirt; revolutie. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

T shirt; revolutie en Shirt Tee Lisa Prins Wendy
5 Pumps Ivoor Gentle Suede Loafer Wijn Kwastjes Briminee Slip Bruin 8 Souls ExzwzqY7HZ
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid