HOU ME OP DE HOOGTE L 100 met authentiek groen Born kraag Wit Fly geborduurd overhemd en Sz
EN • NL
Ticketshop

en Sz met groen Fly 100 geborduurd Wit L authentiek Born overhemd kraag 8WqAEwAY

Lou Mysuelly clutch Mysuelly Lou lederen qffEPpH Fly overhemd kraag L authentiek en 100 groen met Wit Sz Born geborduurd
Nauwelijks Davidson Bicker echt 100 leer echt rwrvUaYqx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniegroen authentiek L overhemd Sz Wit met Born en geborduurd kraag 100 Flyvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeygroen Born Sz met Wit geborduurd Fly 100 overhemd en kraag L authentiek. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

authentiek groen overhemd met en L Born Wit kraag geborduurd 100 Sz Fly
met Shirt Fioroni v hals katoenen Nieuw trui 40 lichtblauw Nwt gebreid medium Ypzwq5x
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid