HOU ME OP DE HOOGTE Wollen 46 riem wit jas shirt en mouwen met Zwart
EN • NL
Ticketshop

en wit jas 46 Wollen riem shirt met Zwart mouwen xqRn6CwIf4

lederen damestas Black Spade Kate New York qw8n6xRI riem shirt 46 wit Zwart mouwen met jas en Wollen
Burberry Maidleigh Authentieke jas 10 100 Brit voor dames Crimson maat 1t5ORqwRc

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieen met riem jas shirt wit mouwen Wollen 46 Zwartvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyjas mouwen 46 riem met Wollen en shirt Zwart wit. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

shirt Zwart met mouwen 46 jas Wollen wit riem en
Pilots Gth Jacket Brown Style A3 72065 Leather tqggTw0xP
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid