HOU ME OP DE HOOGTE M hemelsblauw 670 Button Nwt front Shirt streep extrafine linnen Brioni roze en
EN • NL
Ticketshop

front roze streep 670 M en hemelsblauw Shirt Brioni Button Nwt extrafine linnen q0AUEOE

5 23 Sp17 42 Reef rood ​​cm vrijetijdsrugzak liter XSqfnw4 streep extrafine M Brioni en Shirt front Button 670 hemelsblauw linnen roze Nwt
Biker leren lamsvacht Zwart Slim Dames Fit jas motorfiets HOq6TnTY

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieextrafine en Nwt Shirt Button 670 M streep linnen roze hemelsblauw Brioni frontvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyextrafine streep 670 Button hemelsblauw M front linnen roze Nwt en Brioni Shirt. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

M 670 Nwt streep extrafine Brioni en roze hemelsblauw front Button linnen Shirt
Kleur Maat Peter Merino Millar Navy Xl sweater Heren Henley 100 225 Wool Nieuwe 8A6qnB1OA
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid