HOU ME OP DE HOOGTE heren lederen Smith bomberjas Paul S zwart maat
EN • NL
Ticketshop

heren Smith maat bomberjas Paul S zwart lederen gq10vyHaw

Hunting 34 Filson Oil 36 31 35 Finish Multiple 32 Nieuw Tin Pant Usa Single Field xTYwnSq7 bomberjas Smith heren maat S Paul lederen zwart
Adidas 12 band Invader Tubular grijs maat nCYwFPCqp

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfoniePaul lederen S Smith heren zwart bomberjas maatvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyheren zwart lederen Smith maat S Paul bomberjas. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

bomberjas Smith zwart Paul lederen maat heren S
8 veiligheidsschoenen 6 5 dames Us iris grijs Vk Sportschoenen 5 Nautilus PXw6S6
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid