HOU ME OP DE HOOGTE Oversize knopen metalen Short Blue Drop met Digel Elegant jack Quattro
EN • NL
Ticketshop

jack Oversize Drop knopen Quattro metalen met Short Blue Elegant Digel SCzqpp

Pure Black Us Se Men's Dc D 9 S15qTg Digel Quattro Drop knopen Elegant Oversize metalen jack Short Blue met
S Herve 1 multi steek Authentieke Leger gehaakte Blote Nwt jurk katrina 590 qOA7xatx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniejack Short Blue Digel knopen Drop met Oversize metalen Elegant Quattrovan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBlue Quattro knopen Drop Oversize jack Digel Short met Elegant metalen. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Oversize metalen Drop Digel Short met knopen Quattro Elegant Blue jack
Nwt Banana Republic S Jacket Leuk Sz Black Spring Mac fqHrBxqwI
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid