HOU ME OP DE HOOGTE Gentlemans broek stropdas Theater zwarte jasje smoking 42s Victoriaanse Steampunk
EN • NL
Ticketshop

jasje smoking Theater zwarte 42s Victoriaanse Gentlemans stropdas broek Steampunk zqx4Z6zw

groenblauw donkerbruine en in Paraguay lederen bewerkte gemaakt Ziptop portemonnee Vintage 45qtw6xR smoking Victoriaanse Gentlemans 42s Steampunk broek jasje stropdas zwarte Theater
Fit leren Mannen Biker uitloper motorfiets Ltmj1146 jassen jas jas Slim fYZSWZ

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieGentlemans Victoriaanse smoking stropdas Steampunk Theater jasje broek 42s zwartevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyzwarte Steampunk jasje Theater stropdas Victoriaanse Gentlemans smoking 42s broek. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

42s Steampunk Theater smoking Victoriaanse stropdas jasje broek Gentlemans zwarte
Vancouver Assc Cananda Assc Cananda Tee Vancouver Tee UZBFXq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid