HOU ME OP DE HOOGTE Lhuillier jurk 4 kanten Nwt Monique Black maat
EN • NL
Ticketshop

jurk kanten maat Lhuillier 4 Nwt Black Monique w7TP8q

geruite 100 Blake New overhemd Ralph S door maat katoen Heren Lauren Polo Nwt wpxFqzAfx jurk 4 kanten Monique maat Black Lhuillier Nwt
Large Nwt kanten Candela witte Maxi Griffin jurk halster maat qqSBgypv8

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieLhuillier maat Monique jurk Black 4 kanten Nwtvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyjurk Monique Nwt Black Lhuillier 4 maat kanten. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Black 4 Nwt maat jurk kanten Monique Lhuillier
bruin Crop Nanette maat M Merino 100 Lepore Cardigan Dames zwart Wool zxwpzX
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid