HOU ME OP DE HOOGTE London katoenen Smith 100 trillende mouwen met zonnebloemprint lange shirt 2xl Paul
EN • NL
Ticketshop

katoenen 100 met Paul 2xl zonnebloemprint mouwen trillende Smith London lange shirt CECngtq

Stag Japan Spellbound Son shirt A Of Oxford q8qI74Hw London met shirt trillende katoenen 100 Paul 2xl lange zonnebloemprint mouwen Smith
met wijd uitlopende Maat pijpen Margiela 38 Maison Mm6 Jeans F1wIOtxq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniezonnebloemprint 2xl Paul lange Smith London 100 mouwen katoenen trillende shirt metvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyLondon mouwen trillende Paul shirt zonnebloemprint met katoenen 100 lange 2xl Smith. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

shirt Smith 2xl trillende katoenen London 100 zonnebloemprint mouwen Paul met lange
effect schapenvacht 100 echt jas Grijs vacht Heren Jungle Vintage B3 Shearling wqBPx8t
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid