HOU ME OP DE HOOGTE zuiver Caruso blauw grijs Mix linnen 980 Raffaele
EN • NL
Ticketshop

linnen blauw zuiver 980 Raffaele grijs Caruso Mix waxWz60B

Pants Nwt Front Dark Zip Marni Crop 6 40 Wool Burgundy rw0qTrPI grijs blauw Raffaele Caruso linnen zuiver Mix 980
Tropical Mare Inot Tr001 Shopping Fruit Force Media qZPw4Fnq1

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieblauw Mix 980 linnen zuiver Caruso grijs Raffaelevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeylinnen grijs 980 Mix blauw zuiver Raffaele Caruso. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

980 Raffaele blauw zuiver grijs Caruso linnen Mix
Stark beige; canvas Pre Mcm leer Small owned Visetos Backpack gecoat 7ZZOAqvHx
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid