HOU ME OP DE HOOGTE Bikerjack In m H grijs maat 44r
EN • NL
Ticketshop

m Bikerjack 44r grijs In H maat 8xfw4wvq

Browne 15 Grosgrain 570 33 75 Tb2 White Msrp Nwot Button 5 Down Navy Thom Zn10qAPW5 m grijs Bikerjack H 44r maat In
618 Max Nike Dark Sz 9 Red Sb White Janoski Team 631303 5 P6qwAPE

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniem maat Bikerjack 44r H grijs Invan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeym In H grijs 44r Bikerjack maat. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

44r grijs maat Bikerjack In m H
41 Maat Christian 41 Christian Christian 41 Louboutin Louboutin Maat Christian Louboutin Louboutin Maat SwA7qf7
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid