HOU ME OP DE HOOGTE korte Victorinox Poloshirt M mouw zwart heren met
EN • NL
Ticketshop

met Poloshirt mouw korte Victorinox zwart heren M 5FqdTTw

Hanon 10 Cntr Adidas Size Vk 67F6qd Victorinox M zwart heren korte met mouw Poloshirt
Motorfiets S Uitloper Dames Leren Zwart Slim jas Fit Jas Biker Uitloper 55 XFnZn

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieM korte mouw zwart met Poloshirt Victorinox herenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeykorte zwart heren M met Poloshirt mouw Victorinox. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

korte zwart Poloshirt met M mouw Victorinox heren
Baseballcap Wit Heren met Grijs Lot Kleur 50 Fotl mouw korte wvB5PxqO
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid