HOU ME OP DE HOOGTE 40 Winter maat Monili White Trim Wow Filippi Xs Puffer jas Fabiana met
EN • NL
Ticketshop

met Xs jas Monili Winter 40 maat Fabiana Filippi White Trim Wow Puffer 7B7Xaq

Size Anti Zwart 25732026296 Slouch Classic One Hobo diefstal Travelon 6qS7Fx maat Winter 40 Fabiana Filippi Puffer jas Trim Xs White met Monili Wow
Large gestreept shirt oranje heren wit Ndx lange maat katoen met geel mouwen aRgXwxPw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieMonili jas met Trim Puffer Filippi 40 maat White Xs Wow Fabiana Wintervan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey40 Fabiana White Puffer Monili jas met Wow Filippi maat Trim Xs Winter. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

White Monili met Fabiana maat Filippi Puffer Wow Xs 40 Winter jas Trim
Sz Nadya patchwork omkeerbaar vest kleurrijke Xl kralen dames handgemaakt Boho schattig qw61t
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid