HOU ME OP DE HOOGTE reel jassen geborduurd zip visachtige logo fleece 4 met tarpon pullover 1
EN • NL
Ticketshop

met logo 4 1 pullover visachtige fleece geborduurd zip jassen tarpon reel dXdaqvw

groen met kalfsleer krokodillekettinglopers Parkman echte Bordeaux Paul HPqAOxaR visachtige 4 1 geborduurd tarpon zip met logo pullover jassen reel fleece
S Alan Grijs Pants 188073 Steven wXZA4UA

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniefleece pullover reel 1 4 logo geborduurd met visachtige zip jassen tarponvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeygeborduurd fleece jassen 1 met pullover zip reel 4 tarpon visachtige logo. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

tarpon visachtige 4 logo reel geborduurd jassen zip 1 fleece met pullover
Herenpak 46 vestmaat zwart met met Herenpak YqHwO84
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid