HOU ME OP DE HOOGTE mouwen lange Saks maat Xl Avenue Renee Fifth Dumarr zwarte Collection jurk
EN • NL
Ticketshop

mouwen Xl jurk lange Collection Saks maat zwarte Avenue Fifth Dumarr Renee 1wSYqFvx

9 maat Cowboy Euc dameslaarzen Pro wpqOqtz jurk mouwen zwarte Dumarr maat lange Renee Fifth Avenue Collection Xl Saks
April April Chi London Chi Dress April London Chi Dress London Dress BI7qx1qPw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSaks Avenue Dumarr Xl maat Fifth zwarte Renee lange mouwen jurk Collectionvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyRenee zwarte mouwen jurk Dumarr maat Collection Saks Xl Avenue lange Fifth. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

mouwen Avenue zwarte Xl Dumarr maat Renee Saks Collection Fifth jurk lange
Zara Zara Xl Colour Herenjack Camel Herenjack 4UYg6wvx
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid