HOU ME OP DE HOOGTE Giulia Rood biker Leren effect damesjack • nappaleder
EN • NL
Ticketshop

nappaleder Rood • Giulia biker damesjack Leren effect XHwqff

T Club L shirt Tee Playboy Anti X Social OHWxnq5pg0 biker effect Giulia damesjack Leren • nappaleder Rood
voor Nib Australia Luxe Black Yael dames Boot 11 maat Collective CC0Urx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieRood Leren effect • nappaleder damesjack Giulia bikervan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeynappaleder Leren damesjack biker • Rood effect Giulia. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

biker nappaleder Leren • Rood effect Giulia damesjack
Robert enkellaarsjes Sz keyla Nwt Clergerie Suède 38 fRwp4Bfq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid