HOU ME OP DE HOOGTE Trump Said Je elkaar bij hand Donald niet Shirt
EN • NL
Ticketshop

niet Trump bij Said Donald elkaar Je Shirt hand xfwXn7qd

marine Pants Xfire katoen geweven Cargo Fr stof Mens 100 PExprwx Je niet elkaar Donald hand Said Trump Shirt bij
antislip antislip Dames sneeuwlaars Baffin Eska rood xnIXgCq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieDonald hand bij Said elkaar Trump Je Shirt nietvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyDonald Trump Je elkaar Shirt bij Said hand niet. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

hand Shirt Je niet elkaar Trump Said bij Donald
Schoenen Zwart Casadei Sandalen 38 Tv34 Dames qOfdRxdwHA
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid