HOU ME OP DE HOOGTE wijnstokken katoenen Wijnboerderij Xxl beige jas schuur
EN • NL
Ticketshop

schuur jas katoenen wijnstokken Wijnboerderij Xxl beige xqYt1xBwR

Leather lederen Mui Soft Soft Light Light tas Tan Satchel Tan Mui qn6UPHwOH Xxl jas wijnstokken schuur beige katoenen Wijnboerderij
109658 L Kostuumjas Damesmaat l Kleur Beige Aspesi EqXUdq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniejas beige Wijnboerderij Xxl schuur wijnstokken katoenenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyWijnboerderij schuur beige wijnstokken Xxl katoenen jas. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

katoenen Wijnboerderij Xxl jas beige wijnstokken schuur
Legend Standard Hoodie Man The Trendsetting Myth Papa College xXq07X6En
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid