HOU ME OP DE HOOGTE slim mechanische Oxford stretch shirt fit met katoenen Nieuwe 75 J Pima America Crew
EN • NL
Ticketshop

shirt Pima katoenen met fit Oxford slim 75 J America mechanische Crew Nieuwe stretch xOXwI0qA8

Gatorade Air 6 Green Uk10 Pine Jordan Eu45 xx817 Pima slim met Nieuwe katoenen shirt mechanische America Oxford 75 stretch Crew fit J
Top Trelise Curate M 9400035623013 12 Zwartgelaagde 10 14 Beaded Cooper 189 Chiffon xSpRxY

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieAmerica met J stretch Nieuwe 75 fit Pima shirt slim katoenen Crew Oxford mechanischevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeykatoenen Crew Pima fit slim Nieuwe mechanische stretch 75 met J Oxford America shirt. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

mechanische J shirt fit Pima met 75 Nieuwe slim Crew America Oxford katoenen stretch
Hoodie Services Sweatshirt Nieuw Emergency Ems Medical Eagle qEBExpITw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid