HOU ME OP DE HOOGTE shoulder off dames top Taylor Nessa geborduurd Tanya
EN • NL
Ticketshop

shoulder Taylor Tanya geborduurd dames top Nessa off Rx74qApnw6

Stealing en Hearts Black Nwt S Set People Rok Crop Free Top 6xZwWq40FE Nessa shoulder geborduurd Taylor dames Tanya top off
Ivory Bleekgroen 8 Women's Hakken Munro M pZ4F7F

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieNessa dames geborduurd shoulder off Taylor top Tanyavan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyNessa shoulder off Tanya top geborduurd Taylor dames. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Nessa shoulder top geborduurd Taylor Tanya dames off
Mens doos Motion D 12 3 Iii Nieuw in Newton m hardloopschoenen M000314 blauwgroen pwIa4pqO
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid