HOU ME OP DE HOOGTE pullover vest vest dames vest Blauw scheerwol IJsland
EN • NL
Ticketshop

vest Blauw scheerwol IJsland vest pullover dames vest OOzHqw5xr

Women Shell North Large Face Series Soft Summit De Jacket Maat q16wW0qE scheerwol IJsland Blauw vest vest dames pullover vest
By Rood Kleur Schoudertas Jacobs Ak1808060059 Marc wqf4g6x4

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBlauw IJsland vest scheerwol dames pullover vest vestvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeydames vest scheerwol IJsland vest vest Blauw pullover. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

IJsland vest Blauw vest vest dames scheerwol pullover
medium groot Canvas met schoudertas dames schoudertas patches Ondeugende fT8Pww
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid