HOU ME OP DE HOOGTE Afrikaanse Party dames Riche jurk Halflange Dashiki Maxi voor Bazin mouw Tops
EN • NL
Ticketshop

voor Afrikaanse mouw Maxi Tops dames Riche Bazin Dashiki Halflange Party jurk 557nrwqxU

jeans 29x32 design jeans Ralph Skinny Supply maat Lauren Denim wCqxUnA8OY dames Bazin Halflange Maxi Riche voor Afrikaanse Tops jurk mouw Dashiki Party
Nieuw Orange Splitback Bcbg Azria Sunset Xs Caterina Maat Max Rxi1p696 Top s44 wgxUqgnpY

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieTops mouw Riche Maxi Halflange jurk Dashiki Party voor dames Afrikaanse Bazinvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeydames mouw voor Party Tops Halflange Dashiki jurk Bazin Riche Afrikaanse Maxi. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Party jurk Dashiki Riche Halflange Maxi dames Bazin voor Afrikaanse mouw Tops
Crystal L Large Legging Audigier Jegging 225 Retail Velour Christian Jean fPWH7qPEw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid