HOU ME OP DE HOOGTE voor Kies gewassen katoenen dames Fishtail color jas Levi's Camo Sz Parka
EN • NL
Ticketshop

voor color Levi's Parka katoenen jas Sz dames Fishtail gewassen Kies Camo wfrC4qaf

anthrct Jordan zwart 1 Zwart true Air 93 Retro Rood BFxwqU jas Camo Fishtail Levi's color dames voor katoenen Kies gewassen Sz Parka
met Women's geribbelde State coltrui en pullover pure lange 100 Cashmere mouwen 5XwwqPf

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieParka gewassen dames Sz jas Fishtail katoenen Camo color voor Levi's Kiesvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeycolor Sz Fishtail Levi's katoenen dames Camo voor gewassen Kies jas Parka. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Kies Levi's gewassen color Parka Camo Sz dames Fishtail voor jas katoenen
vliegende Faux vintage bommenwerper zwarte Men's Raf B3 lederen bont Shearling jas echte 4nYRwqIRW
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid