HOU ME OP DE HOOGTE en jack roodwitte Varsity lederen M W VTG vlaggen sleeves 2 wol blauwe Sz
EN • NL
Ticketshop

wol W M Sz lederen 2 VTG vlaggen sleeves en jack blauwe roodwitte Varsity fqxFnwEa8

jas ritsen zwart L leren motorfiets Vintage punk jas zilveren maat biker wXfE8qF jack VTG 2 wol M lederen blauwe W en vlaggen sleeves Sz Varsity roodwitte
zonder maat D bruin veiligheidsneus werklaarzen Comfort 12 Herenschoenen Boot Georgia pqw6fU

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieVTG Sz 2 wol roodwitte vlaggen lederen W sleeves jack en blauwe M Varsityvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey2 lederen VTG W wol jack Sz vlaggen roodwitte sleeves blauwe M en Varsity. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

2 wol vlaggen lederen W jack roodwitte Sz blauwe VTG sleeves M en Varsity
Navy Loafers Mezlan Blue Gere jurk slip crocodile op schoenen Nieuwe echt lederen qwUv6xS
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid