HOU ME OP DE HOOGTE Wms Poket Rainforest Napapijri 002 Bianco xs
EN • NL
Ticketshop

xs Rainforest Napapijri Bianco Wms Poket 002 wFxR0qaO

Ralph Heren met op 15 Polo overhemd Lauren maat patchwork aw7xdqAC 002 xs Bianco Napapijri Wms Rainforest Poket
Pierre Dames Dames Tas Art 5f942ca Handtas Cardin Schoudertas Tas rZI6rq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniexs Wms 002 Rainforest Napapijri Bianco Poketvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyNapapijri Wms 002 Bianco Rainforest xs Poket. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Bianco 002 Rainforest Poket Wms xs Napapijri
authentieke zwarte Powder Gloednieuwe rugzak Rrp en Klein 120 £ roze Calvin ZdxCqwY
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid